Vill du medverka till att bekämpa antisemitism och fördomar genom opinionsarbete och utbildning? I så fall ska du stödja Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA)!

SKMA är en religiöst och politiskt obunden organisation som har till syfte att motverka och sprida kunskap om antisemitism och rasism. SKMA erhåller inget statligt eller kommunalt stöd, utom för enstaka utbildningssatsningar. Verksamheten finansieras främst med frivilliga bidrag och stödmedlemsavgifter.

Bli stödmedlem

Enskild stödmedlem (600 kr/år)

Student/pensionär (250 kr/år)

Familj (900 kr/år)

Stödmedlemsavgiften kan också betalas via Bankgiro 861-6112, Plusgiro 30129-1 eller Swish 1232886893. Märk betalningen med ”Stödmedlem”. Som stödmedlem får du SKMA:s tidning digitalt och information om våra aktiviteter. Maila oss på info@skma.se om du även vill få vår tidning hemskickad i pappersform.

Varmt tack för ditt stöd!

Gåvo- och minnesbrev samt testamenten

Vill du hedra någon med ett gåvo- eller minnesbrev genom att skänka ett bidrag till SKMA? Som tack skickar vi ett brev med din personliga hälsning.

Beloppet kan betalas via Bankgiro 861-6112, Plusgiro 30129-1 eller Swish 1232886893. Märk betalningen med ”Gåvobrev” eller ”Minnesbrev”. Maila därefter till administration@skma.se med följande information:

  • Avsändare av gåvobrevet
  • Mottagare av gåvobrevet (inklusive adress)
  • Datum då brevet ska komma fram
  • Personlig hälsning

Därefter skickar vi brevet till angiven adress. Varmt tack för ditt bidrag!

Funderar du på att upprätta ett testamente?

Vill du bestämma över dina kvarlåtenskaper och tycker att SKMA gör ett viktigt arbete? Då kanske ett testamente är en bra idé för att stödja vårt arbete med att bekämpa antisemitism och rasism. Vi hjälper dig gärna med ett underlag för ett testamente och information om hur man får det giltigt. Kontakta oss på info@skma.se!

Bli månadsgivare eller ge en engångsgåva!

Du kan även swisha valfritt bidrag till SKMA via nummer 1232886893.