Artikeln publicerades i SKMA Nyhetsbrev december 2015

En film som sprider hat mot flyktingar, muslimer och judar har sedan den lades ut i början av november visats närmare 5 miljoner gånger på YouTube. Filmen “With Open Gates: The Forced Col­lec­tive Sui­cide of Euro­pean Nations” beskriver flyktingströmmarna in i Europa som ett politiskt orkestrerat folkmord på ”vita” europeer. I likhet med annan högerextrem och nazistisk propaganda påstås en judisk konspiration styra utvecklingen.

Avpixlat sprider hatfilmen.

Avpixlat sprider hatfilmen.

I presentationen av filmen hävdas att ”vänstern, i huvudsak orkestrerad av sionistiska intressen, förstör våra länder inifrån”. I filmen säger den brittiske högerextremisten Nick Griffin, tidigare ledare för British National Party: ”En ohelig allians mellan vänstern, kapitalister och sionistiska rasister beslutade att promota invandring och rasblandning med målet att utradera oss från våra hemländer”.

I Sverige har filmen delats av bl.a. den SD närstående sajten Avpixlat samt av Ingrid Carlqvist, som driver den muslimfientliga nätpublikationen Dispatch International.

SKMA