Söndagens (31/8) kippavandring mot antisemitism i Stockholm samlande omkring tusen personer.

Deltagare i kippavandringen i Stockholm 31/8 2014

Deltagare i kippavandringen i Stockholm 31/8 2014

På manifestationen, som arrangerades av Judiska församlingen i Stockholm och Judiska ungdomsförbundet i Sverige (JUS), talade Petra Kahn, generalsekreterare i JUS, Lena Posner-Körösi, ordf. i Judiska församlingen i Stockholm, Willy Silberstein, ordf. i Svenska kommittén mot antisemitism, Birgitta Ohlsson, demokrati- och EU-minister, Mona Sahlin, nationell samordnare mot våldsbejakande extremism och tidigare statsråd och partiledare S, samt Victor Borslöv-Reichmann, ordförande i JUS.

Vid sidan av Birgitta Ohlsson deltog flera partiledare och ministrar i manifestationen, däribland Stefan Löfven, S, Hillevi Engström, M, Jan Björklund, FP, Maria Arnholm, FP, Erik Ullenhag, FP, Anna-Karin Hatt, C, och Lena Adelsohn Liljeroth, M.

SKMA