Ingrid Carlqvist: ”De som gått i bräschen för Sveriges grymma förvandling till Absurdistan är judar”

Den antimuslimska opinionsbildaren Ingrid Carlqvist, som har en lång historia av samarbete med SD, meddelade i poddsändningen ”Ingrid & Conrad” 6/2 2017 att ”De som gått i bräschen för Sveriges grymma förvandling till Absurdistan är judar”. Med detta menas att judar varit en avgörande drivkraft bakom Sveriges omvandling till ett, i Carlqvists ögon, förhatligt mångkulturellt samhälle.

Detta påtalas dock inte, hävdar Carlqvist, då det ”finns en sådan enorm skräck bland samhällsdebattörer över att tala om judiska organisationer och lobbyister”. Ett av Carlqvists hatobjekt är SKMA, som hon liknat vid judar som ”stöttade Hitler”.

I högerextrema, antisemitiska miljöer är propagandan om hur judiska ”intressen” ligger bakom invandring, mångkulturella samhällen osv i väst central. Carlqvist meddelade 2016 att hon var öppen för samarbete med nazistiska Nordiska motståndsrörelsen. Enligt ”Inte rasist, men” föreläste Carlqvist under 2016 för SD i Jönköping.

SKMA